24-ore.com
“KREUZTANNE – ndërmjet dëshirës dhe ëndrrave thellësisht Frojdiane”
Prof. Dr. Maria Sinatra Fate Velaj, artisti shqiptaro/austriak me famë ndërkombëtare, prodhues i shumë disiplinave, pikturë, fotografi dhe shkrim, fitues çmimesh të panumërta, nga më të njohurat, n…