24-ore.com
Luleshtrydhet, fruti që parandalon kancerin dhe lufton rrudhat
Luleshtrydhet janë frutat tipike të sezonit aktual: aroma e tyre dhe shija e ëmbël janë të pazëvendësueshme, por a e dini se ky frut ka një sërë të mirash qoftë për shëndetin ashtu edhe për bukurin…