24-ore.com
Parlament/ Ikën Rama vjen Meta
Seanca plenare e së enjtes është drejt fundit. Gjatë paradites dhe mesditës kanë mbajtur fjalime ministra e deputetë të PS si dhe Blushi e Hafizi të Libra-s. Seanca deri para disa minutash është dr…