24-ore.com
Investigimi i “Fiks Fare”, në hetim faturistja e Maliqit
Pas investigimit të bërë nga emisioni “Fiks Fare”, policia e Korçës ka nisur procedim penal në gjendje të lirë ndaj drejtorit të ujësjellës kanalizimeve fshat Korçë dhe punonjëses. Vasil Stërjovski…