24-ore.com
Darkë para dasmës
Princi William dhe Kate Middleton kanë shijuar një darkë familjare në shtëpinë e Pippa Middleton, para dasmës së saj me James Matthews. Duka dhe Dukesha e Kembrixh ishin veshur mjaft sportiv për ra…