24-ore.com
Trazirat në “Renzo Barbera” në “lupën” e mediave të huaja
Ndeshja historike mes Italisë dhe Shqipërisë, e para zyrtare mes dy kombëtareve, u përfol në mediat sportive botërore më shumë për ngjarjet e papëlqyeshme të ndodhura në shkallët e “Renzo Barberas”…