24-ore.com
Itali – Shqiperi dhe Kosove – Islande, direkt edhe Online
Ndeshjet e futbollit te ekipeve tona kombetare te Shqiperise dhe Kosoves qe ndeshen respektivisht me Italine dhe Islanden , per fat te keq zhvillohen ne te njejten ore. E para zhvillohet ne palerm…