24-ore.com
11 fakte magjepsëse që nuk i dini për Egjiptin e Lashtë
Egjipti i lashtë ka qëndruar si një nga qytetërimet më të përparuara të botës për gati 3000 vjet dhe ka krijuar një kulturë të pasur dhe fushën e vet. Por ndërsa arti, arkitektura egjiptiane kishin…