24-ore.com
Veliaj pajton Metën me Lindita Nikollën
Kryetari i Kuvendit Ilir Meta dhe Ministrja e Arsimit e Sportit, Lindita Nikolla janë shfaqur sëbashku në inaugurimin e shkollës së rikonstruktuar “Kongresi i Lushnjes”. Pas tensioneve mes ministre…