24-ore.com
Sindikata e diplomatëve: Distancohemi nga letra e Ivanov për faktorin ndërkombëtar
Sindikata e shërbimit diplomatik ka reaguar ndaj letrës së Gjorge Ivanov drejtuar SHBA-ve, BE-së, NATO-s dhe Turqisë ku i kërkon mbrojtjen e sovranitetit të shtetit, nga siç i quan ai, faktori dest…