24-ore.com
Eros dhe fjalë në telajot e Dritan Nasit
Artisti vjen me ekspozitën personale “Fjalë nën telajo” në 9 mars në Muzeun Historik Kombëtar Ashtu si në pikturat e Van Gogh, drita komunikon lehtë me ty, në pikturat e Dritan Nasit, drita është e…