24-ore.com
Armando Prenga dorëzon mandatin e deputetit
Në një kohë që kishte nisur ‘lufta’ mes Prokurorisë së Përgjithshme dhe Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për mandatij e tij, Armando Prenga i paraqet dorëheqjen Kuvendit. Kërkesa është firmosur më …