24-ore.com
Smeraldi i Jezu Krishtit dhe mesazhi i fshehur i “Darkës së fundit”
Një studim i publikuar në Itali ka zbuluar një aspekt të cilin studiuesit e ‘Darka e Fundit” e Leonardo Da Vinci, nuk e kishin vënë re deri më tani, raporton agjencia Ansa. Bëhet fjalë për një gru…