24-ore.com
“E turpshme për BE-në nëse akuzat për Vlahutin janë të vërteta”
“Nëse është e vërtetë, është një turp i madh për Bashkimin Europian sepse ne ju kërkojmë juve të luftoni korrupsionin dhe krimin dhe nëse dikush prej nesh është me të vërtetë i përfshirë në diçka t…