24-ore.com
KFOR premton angazhim për të ardhmen e Kosovës
Komandanti i ri i KFOR-it, Gjeneral Majori Francesco Paolo Figliuolo, me një ndjenjë të madhe të përkushtimit dhe përgjegjësisë për të vazhduar punën e pararendësit të tij, i përshëndetë autoritet …