24-ore.com
6 shqetësimet kryesore që stresi shkakton në organizëm
Stresi mund të shkatërrojë shëndetin. Dhimbjet e kokës bëhen më të shpeshta, keni vështirësi për të fjetur mirë dhe mund të ndikojë edhe tek sistemi i tretjes. Dr. Roger Henderson ka zbuluar disa n…