24-ore.com
Nishani shpreh ngushëllimet për minatorët kinezë
Presidenti i Republikës, Bujar Nishani shpreh ngushëllimet dhe dhimbjen për humbjen tragjike të jetës nga tre minatorët kinezë në minierën e Bulqizës, trupat e të cilëve u gjetën mbrëmë pas gjashtë…