24-ore.com
Armët bërthamore, Bushati: SHBA dhe Franca na kërkuan votën kundër
Ministri Ditmir Bushati shpjegoi në Komisionin e Jashtëm votën kundër të Shqipërisë për eleminimin e armëve bërthamore në aleancën e NATO-s. Bushati tha se kjo votë ndryshoi nga kërkesa e SHBA dhe …