24-ore.com
Kërkesa e Serbisë për ekstradim- Gjykata franceze vendos më 9 shkurt
Serbia ka dorëzuar dosjen e Ramush Haradinajt në Gjykatën e Colmarit, gjatë seancës e cila sapo ka përfunduar. Shqyrtimi i kësaj dosje dhe kërkesës për ekstradim në Serbi do të bëhet të enjten e ar…