24-ore.com
Jo vetëm opozitë refuzimi
ALEKSANDËR ÇIPA Brendia dhe sjellja e opozitës politike në Shqipërinë e sotme është më shumë se kurrë një nevojë për vendin, por më së shumti për të ardhmen e demokracisë dhe lirive themelore të re…