24-ore.com
“Gabimet mjekësore”, Beqaj pret deri të hënën sugjerimet e mjekëve
Ministri i Shëndetësisë, Ilir Beqaj, mblodhi në një takim pune përfaqësues të Shoqatave të profesionistëve të shëndetit, Presidentët e Urdhërave të profesionistëve të shëndetit dhe shefat e shërbim…