24-ore.com
“Java e Aventurës”, promovim turizmit shqiptar
Agjenci turistike të huaja dhe media ndërkombëtare do të promovojnë turizmin shqiptar. Për katër ditë me radhë Shqipërinë e vizituan 25 përfaqësues të agjencive të huaja turistike dhe media ndërkom…