24-ore.com
Rama: Ballkani jashtë BE? Përfiton Rusia dhe islami radikal
Rusia dhe militantët islamikë mund të përpiqen për të rritur ndikimin e tyre në vendet e Ballkanit, nëse Bashkimi Evropian nuk i pranon këto vende si anëtare. Ky është thelbi i intervistës së kryem…