24-ore.com
Horoskopi për datën 30 gusht 2014
Dashi Kujdesi i paktë i partnerit ka gjeneruar te ju shumë dyshime. Por mos u alarmoni është vetëm një periudhë. Planetët ju duan më të ndjeshëm dhe mbi të gjitha më pak të papajtueshëm. Në këtë pe…