24-ore.com
Nishani letër deputetëve: Buxheti i Mbrojtjes në shkelje me ligjin
Presidenti Bujar Nishani u është drejtuar me një letër kryetarit të Kuvendit Ilir Meta dhe deputetëve të Kuvendit në lidhje me buxhetin për vitin 2017 në sektorin e mbrojtjes për të cilin shpreh r…