24-ore.com
Eno Peci dhe “La Traviata”, së shpejti në TKOB
Teatri i Operës dhe Baletit hap sezonin e ri artistik shtator-dhjetor Teatri i Operës dhe Baletit hap sezonin e ri artistik në fillim të shtatorit, për të vijuar deri në mbyllje të këtij viti kalen…