24-ore.com
“Plani B i PD-së për bllokimin e hapjes së negociatave”
Deputeti socialist Taulant Balla ka akuzuar opozitën se do të vërë në zbatim një plan B për të bllokuar punët për çeljen e negociatave dhe për t’u bërë pengesë për integrimin. “E dinë të gjithë, pl…