24-ore.com
Rast i rrallë, gruaja mbetet shtatzënë për herë të dytë brenda 10 ditësh
Është një ndër rastet më të rralla në botë dhe i ka ndodhur një gruaje në Australi. Shtatzënia e Kate Hill ka qenë aq e pazakontë sa lindjen e dy vajzave të saj e kanë cilësuar si “mrekulli”. Kate …