24-ore.com
“Ndizet” Elbasani. Masat e sigurisë nuk zbehin atmosferën
Kur duhet rreth 30 minuta nga nisja e takimit eliminator të Botërorit Rusi 2016, Shqipëri-Izrael, me qindra forca policore janë vendosur rreth ambienteve të stadiumit “Elbasan Arena” dhe si dhe br…