24-ore.com
Ky është Raporti i KE-së për Maqedoninë
Vendi përballet me një krizë të rëndë politike që nga viti 2001. Demokracia dhe sundimi i ligjit janë vazhdimisht nën sfidë, veçanërisht për shkak të reflektimit të ndikimit të shtetit në funksioni…