24-ore.com
Bebe Rexha dhe Dua Lipa përballen me njëra-tjetrën
Të dyja janë artiste me origjinë shqiptare, të cilat kanë vendosur që karrierën e tyre muzikore ta zhvillojnë jashtë kufijve shqiptare, duke shkëlqyer në arenën ndërkombëtare. Bebe Rexha dhe Dua Li…