24-ore.com
Kanadaja kërkon emigrantë
Si një nga shtetet më sociale dhe njëherësh me mirëqenie tepër të lartë, Kanadaja është një ëndërr për shumë emigrantë. Në vitin 2017, vendi do të hapë dyert dhe do të pranojë 300 mijë emigrantë, e…