24-ore.com
Tre tërmete godasin Shqipërinë brenda 48 orëve
Në vetëm 48 orë toka është dridhur 3 herë në Shqipëri. Sipas të dhënave në sajtin e Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit në vetëm 48 orët e fundit në vendin tonë janë ndjerë lë…