24-ore.com
Zgjedhjet në SHBA dhe bota
Nga:Nabil FAHMY Zgjedhjet e 8 nëntorit në SHBA nuk do të jenë të një rëndësie të madhe vetëm për Shtetet e Bashkuara, por ato mbartin rëndësi të jashtëzakonshme edhe për fatin e marrëdhënieve strat…