24-ore.com
Vepra e Kadaresë diskutohet më 14 tetor në televizionin gjerman ZDF
Treshja që do të diskutojë mbi librat janë Maxim Biller, Christine Westermann dhe Volker Weidermann, ndërsa mysafir nderi është autori austriak Thomas Glavinic. Tre autorë të huaj do të diskutojnë …