24-ore.com
Fundi i epokës BlackBerry
Tani është fundi i një epoke për BlackBerry. Kompania, e njohur për prodhimin e celulareve me tastiere fizike dhe jo me “touch”, ka vendosur të ndalojë prodhimin e tyre. BlackBerry ka thënë se do t…