24-ore.com
Gazmend Oketa: Shqipëria, një demokraci putiniane
Ish-Ministri i Mbrojtjes dhe dy herë deputet i Partisë Demokratike në qarkun e Durrësit, aktualisht sekretar i përgjithshëm i Frymës së Re Demokratike, Gazmend Oketa, thotë për agjencinë e lajmeve …