24-ore.com
Google e merr seriozisht privatësinë…e lopës
Për t’u siguruar se nuk do të ngjallë ndonjë pakënaqësi dhe për të shmangur çdo padi të mundshme që mund ta gjobisë miliona dollarë, Google prezantoi kohë më parë teknologjinë e saj të mbulimit të …