24-ore.com
Horoskopi për datën 22 gusht 2014
Dashi Një problem në zyrë do t’jua bëjë ditën më të keqe se zakonisht. Rëndësi ka të ndiheni të sigurt në vetvete dhe të besoni se keni të drejtë në argumentet që do të ngrini. Familja ka nevojë pë…