24-ore.com
Ky aksesor i ri do ju thotë kur dhe sa ujë të pini
Edhe nëse pini 8 gota me ujë në ditë, sërish ju nuk e dini nëse jeni i hidratuar aq sa duhet. Një produkt i ri i quajtur LVL, një aset që mund të vishet mund të zbulojë në kohë reale sa i hidratuar…