24-ore.com
Gjobiten prodhuesit e lodrave
Tre prodhues të famshëm lodrash dhe një televizon për fëmijë janë penalizuar pasi grumbullonin të dhëna për të miturit që vizitonin uebsajtet e tyre. Prokurori i përgjithshëm i Nju Jorkut bëri të d…