24-ore.com
Konferenca e Berlinit-Bushati: Moment i rëndësishëm për proceset integruese
Ministri i Punëve të Jashtme, Ditmir Bushati, në një intervistë për televizionin Top-Channel, e shikon Konferencën e Ballkanit në Berlin si një moment të rëndësishëm dhe specifik për proceset integ…