24-ore.com
“Lidershipi i urtë” i Ancelottit, libër që shpalos një lidership larg stereotipeve
Kryeministri Edi Rama priti në një bashkëbisedim Carlo Ancelotti, të vetmin trajner, fitues i tre herë Champions League, në ambientet e qendrës për hapje dhe dialog (COD). Pjesë e dialogut me të ft…