24-ore.com
Pesha që ka fituar Krimea, në tensionet mes Rusisë dhe Ukrainës e Perëndimit
Analizë e STRATFOR Përshkallëzimi i tensioneve midis Rusisë dhe Ukrainës me sa duket është zbutur, për momentin. Situata ishte tensionuar, pasi Rusia pretendonte se në 6 gusht, sabotatorë ukrainas …