24-ore.com
Meta: Konsensusi dhe monitorimi ndërkombëtar, shtyllat e reformës në drejtësi
Kryetari i Kuvendit, Ilir Meta foli për mbledhjen e Komisionit të Reformës në Drejtësi që po zhvillohet aktualisht, duke nënvizuar se “konsensusi mes palëve dhe monitorimi ndërkombëtar janë shtylla…