24-ore.com
Vlorë, xhaxhai masakron me thikë nipin 12-vjeçar
Makabritetet e kësaj vere duket se nuk kanë limit. Por, ngjarja më e rëndë deri tani është shënuar në Palasë, ku është gjetur një adoleshent i masakruar dhe autori i mundshëm i krimit barbar dyshoh…