24-ore.com
Një film për homoseksualët shqiptarë në Sarajevë
Hapi siparin dje Festivali XX i Filmit në Sarajevë / Tre regjisorë të rinj shqiptarë, Gentian Koçi, Elton Baxhaku dhe Eriona Çami, pjesëmarrës në garën e madhe ndërkombëtare. Regjisori Isa Qosja, m…