24-ore.com
E dashura 19-vjeçare e 49-vjeçarit R. Kelly
Gjithmonë është përfolur se ka pasur lidhje me vajza të mitura dhe këto zëra e kanë errësuar karrierën e tij, por duket se R. Kelly nuk shqetësohet se çfarë thonë njerëzit dhe është lidhur me një v…