24-ore.com
Vizatimet e atit ..Në pikturat e Ferdinand Pacit
Ferdinand Paci/ Historia e artistit shkodran që jetoi dhe iku shpejt nga jeta…përmes vizatimeve të bëra pas viteve ‘60 dhe kujtimeve të mikut të ngushtë, piktorit Kujtim Buza Alda Bardhyli Gruaja n…