bislame.net
Shoqata Humanitare Bamirëse "Bereqeti" ndihmoi Shqipërinë
Shoqata humanitare bamirëse "Bereqeti", e cila është organ i Bashkësisë Islame të Kosovës, sot ka nisur konvojin e parë të ndihmave për vendet e prekura nga tërmeti i datës 26 nëntor 2019. Komvoji me ndihma përmban gjëra ushqimore, ilaçe, veshmbathje, batanije dhe gjëra të tjera të nevojshme.